Twitter logo Linkedin logo Pinterest logo
Logo Stichting Living Daylights
Plaatsingsdatum
25 januari 2016

Aangepast programma Daglichtcafé

Gezien het actuele thema Energy & Heatlhy op Gevel 2016 op donderdag 28 januari heeft de Living Daylights besloten het programma voor het daglichtcafé aan te passen.

 

We organiseren in het daglichtcafé een ronde tafel waarin het publiek volop kan participeren. Het thema van de ronde tafel is ‘De tegenstrijdige dynamiek van Energie en Gezondheidsbelangen’.

 

Hoe maak je een Nul op de Meter-woning waar ook de gezondheidsprestaties maximaal zijn? Of een Frisse School met daglichtprestaties op niveau A – het hoogste niveau. We zien steeds vaker dat hoge energie-ambities een wissel trekken op gezondheidsambities.

 

De businesscase van energiebesparing is eenvoudig gemaakt en prefereert in de praktijk boven de moeilijker te berekenen gezondheidswinst. Rondom daglicht in gebouwen zien we dit spanningsveld in optima forma.

 

Nieuwe inzichten, materialen en producten zullen er in de toekomst voor moeten zorgen dat gezondheid en duurzaamheid hand in hand gaan. Zodat beide belangen in het proces voldoende geborgd worden.

 

Deelnemers aan de rondetafel

Gespreksleider Lars Courage (Voorzitter St. Living Daylights), Marcel Bilow (TU Delft, Bucky Lab, Imagine Envelop), Victor de Leeuw (EGM Architecten), Rik van Ogtrop (Hermans Techniek Energy), Wouter Beck (DGMR) Frank Leenders (Lightway), Peter Lindeman (Rodeca).

 

Netwerkborrel met hapjes

De rondetafel is donderdag 28 januari van 17.00 tot 18.00 uur, hierna organiseren we een netwerkborrel met hapjes.

 

Aanmelden Daglichtcafé via redactie@livingdaylights.nl