Twitter logo Linkedin logo Pinterest logo
Logo Stichting Living Daylights
Plaatsingsdatum
24 oktober 2014

Cursus: De toekomst van het licht

De verlichtingswereld heeft te maken met veranderende lichttechnieken. Recente revolutionaire elektronische ontwikkelingen maken in de toekomst van een verlichtingsarmatuur een elektronisch instrument.  De nieuwe technieken omvatten niet alleen Led.

 

Wat te denken van inductieverlichting? Wat zijn de gevolgen voor onze woon en werkomgeving, onze gezondheid? Wat zijn de gevolgen voor duurzaamheid, lichtopbrengst en welbevinden? En welke nieuwe technische en installatietechnische kansen en mogelijkheden komen naar voren? Zijn nog meer energiebesparingen, maar vooral ook besparingen op de facilitaire kosten mogelijk en zo ja hoe?

 

Inhoud 

Office Academy geeft 30 oktober in Eindhoven een eendaagse cursus behandelt wat het licht in de toekomst zal zijn. De nieuwste technische ontwikkelingen komen aan bod, de zin en onzin van LED, inductieverlichting, maar ook is er aandacht voor de veranderingen in armaturenontwerp, voor de veranderende installatiemogelijkheden en de facilitaire voordelen. Verder komt de invloed van licht en verlichting op ons gedrag, onze waarneming en onze gezondheid aan bod.

 

Doelgroep

De cursus is bedoeld voor een ieder die beroepshalve bij verlichtingsplannen, ontwerpen of adviseren is betrokken zoals inrichters, lichtdesigners maar ook facilitaire of installatietechnische dienstverleners.

 

Meer informatie en aanmelden>>