Twitter logo Linkedin logo Pinterest logo
Logo Stichting Living Daylights
Plaatsingsdatum
28 april 2015

Daglichtcafé bij cepezed

Net voor de langste dag van het jaar organiseert de Living Daylights weer een daglichtcafé. De bijeenkomst op donderdagmiddag 18 juni is kosteloos, inschrijven kan vanaf nu.

 

De daglichtcafé’s van Living Daylights worden geroemd om de kwalitatief goede programma’s gecombineerd met een projectbezoek en de afsluitende netwerkborrel.

 

Ook dit jaar organiseren we een gezellige informatieve middag waar donateurs, ambassadeurs en daglichtgeïnteresseerden elkaar zullen ontmoeten.

 

Industrieel erfgoed

Het daglichtcafé op 18 juni zal plaatsvinden in het voormalige Techniekmuseum in Delft. Cepezed renoveerde dit pand en is tevens in dit bedrijfsverzamelcomplex  gevestigd.

 

De monumentale hallen uit het begin van de twintigste eeuw zijn gebouwd om studenten van de Technische Universiteit wegwijs te maken in de werking van stoommachines en verbrandingsmotoren.

 

De gebouwen hebben zeer karakteristieke elementen zoals een open kapconstructie van ijzer, een zware kraanbaan, galerijverdiepingen en uiteenlopende bouwkundig-decoratieve details. In 1990 zijn de gebouwen aangemerkt als gemeentelijk monument en sinds 2003 vormen zij zelfs een rijksmonument.

 

Met de renovatie van onder meer het Entrepotgebouw in Rotterdam, Gebouw 51 in Den Helder en het Textielmuseum in Tilburg deed cepezed eerder al ruime ervaring op met het revitaliseren van belangrijk industrieel erfgoed.

 

Inschrijven

Schrijf je nu in via redactie@livingdaylights.nl en verzeker je alvast van een plek. Half mei wordt het volledige programma bekendgemaakt.

 

LET OP: Noem bij de aanmelding Naam, Organisatie en Beroep!

 

Vragen?

Neem contact op met Gerard Vos (06) 446 996 77

 

Foto – Jannes Linders