Twitter logo Linkedin logo Pinterest logo
Logo Stichting Living Daylights

Daglichtcafé tijdens Gevel 2016

Gevelinnovaties die de wereld veranderen’ is het thema van het daglichtcafé op donderdag 28 januari. Deze middag in Ahoy draait om gevelinnovaties waarbij een aantal nieuwe en bestaande partijen hun daglicht gerelateerde innovaties gaan pitchen. Naast de pittige pitches is er een key note door gevelgoeroe Marcel Bilow.

 

Het Living Daylights Daglichtcafé staat op donderdag 28 januari tijdens de beurs Gevel in Ahoy in het teken van gevel-innovaties.De winnaar van de Living Daylights Innovation Awards trapt af. Ferdinand Grapperhaus pitcht deze middag de  Power Window.

 

Onder de noemer The Battles nemen start ups het op tegen de gevestigde orde. Het publiek en een jury met daglichtexperts beoordelen welk productpitch het meest innovatief is. Wie heeft het beste product voor een zonnige toekomst waarin mensen in gebouwen maximaal kunnen genieten van het mooiste en meest duurzaame bouwmateriaal dat we kennen… ‘daglicht’.

 

Tot slot geeft gevelgoeroe Marcel Bilow van het Bucky Lab ons een inkijkje geven in de gevels van de toekomst. Hierna is er alle tijd om te netwerken tijdens het daglichtcafé en de deelnemers hebben nog ruim de tijd om de beurs Gevel te bezoeken.

 

Deelnemen aan het Daglichtcafé? Mail redactie@livingdaylights.nl

Direct registreren voor Gevel Klik op de link

 

Daglichtcafé

Donderdag 28 januari

17.00 tot 19.00 uur

Ahoy, Rotterdam