Twitter logo Linkedin logo Pinterest logo
Logo Stichting Living Daylights
Plaatsingsdatum
11 mei 2015

Dakraam met geïntegreerd gootstuk

Nieuwkomer op de Nederlandse dakramenmarkt, Intura, presenteert het energiezuinige alternatief voor het bekende kleine dakraam op de Nederlandse daken: de intura Vista. Dit dakraam met geïntegreerd gootstuk, brengt door zijn ruimere afmeting (55x78cm) meer lichtopbrengst en biedt betere energieprestaties (Uw = 1,5) conform het bouwbesluit. De Vista is zowel in hout als onderhoudsvrij kunststof beschikbaar.

 

Ventilatie in een binnenruimte is primair bepalend voor wooncomfort. Het Intura Neo Air systeem, het geïntegreerde ventilatierooster, zorgt voor een juiste continue stroom van frisse lucht wanneer het dakraam is gesloten. Hiermee levert het regelbare ventilatierooster de optimale hoeveelheid verse lucht in de ruimte, hetgeen een gezond binnenklimaat garandeert.

 

Dankzij het grotere glasoppervlak krijgt de eindgebruiker standaard méér natuurlijke warmte van de zon binnen en samen met het goed geïsoleerde frame, leidt dit tot aanzienlijke warmtebesparing en structureel lagere energielasten.

 

Duurzame hoogwaardige producten

Intura producten worden geproduceerd volgens Europese normen en voldoen aan het Nederlands bouwbesluit. Intura werkt continue aan nieuwe innovaties op het gebied van design, energiebesparing en duurzaamheid.

 

Zo maakt Intura een bewuste keuze om geen lood te gebruiken tussen gootstuk en dakpan, maar een innovatieve aluminium oplossing.Dit voorkomt vervuiling van de bodem via hemelwaterafvoer. Bovendien zijn alle houten dakramen voorzien van het FSC keurmerk.

 

Meer informatie: Intura