Twitter logo Linkedin logo Pinterest logo
Logo Stichting Living Daylights
Plaatsingsdatum
14 april 2015
Gerelateerde artikelen

Light is Life

Philips opent 16 april de tentoonstelling #Lightislife in haar eigen museum. Op de social media kan je al jouw mooiste lichtmoment delen. Met mooie prijzen te winnen.

 

Licht hoeft niet alleen functioneel te zijn; het kan ook een positief gevoel geven. Ons gelukkiger, blijer, meer ontspannen maken. Het Philips museum wil dat de bezoekers laten ervaren in de nieuwe #Lightislife expositie, die te zien is vanaf 16 april 2015.

 

Lightislife is een tentoonstelling van zes Instagram fotografen, waarin wordt getoond wat  #Lightislife voor iedereen betekent.  Inspireren, samenwerken en vertellen van verhalen zijn de drie pijlers van deze tentoonstelling.

 

Route door Eindhoven

Speciaal voor de openingsdag kunnen bezoekers een instawalk ervaren door een route te lopen in het centrum van Eindhoven.  De deelnemers ervaren een nieuwe vorm van het in beeld brengen van de stad Eindhoven. Iedereen met een smartphone en Instagram-account kan meelopen. Dit begint om 18.00 uur. Tot 15 april kun je je opgeven via info-museum@philips.com.

 

Prijsje winnen?

Like de Facebook pagina van het Philips museum, deel vanaf 3 april uw mooiste #Lightislife moment via uw social media account(s) en verover een plekje in de nieuwe foto-expositie in het Philips museum! Met uw inzending maakt u kans op een Philips Hue Starters pack t.w.v. € 199,99.

 

Een vakkundige jury bestaande uit o.a. Eelco Roos, in 2014 door HP/DeTijd uitgeroepen als ‘de onbetwiste koning van Instagram – misschien wel wereldwijd’, zal maandelijks een winnaar kiezen uit de inzendingen o.v.v. #Lightislife die binnenkomen via publieke Facebook, Twitter of Instagram accounts.

 

 

Philips Museum op Facebook

Philips Museum op Twitter #Lightislife

Bezoek het Philips Museum