Twitter logo Linkedin logo Pinterest logo
Logo Stichting Living Daylights
Plaatsingsdatum
14 januari 2015
Betrokken donateurs

Meer daglicht bestellen is nu ‘Appeltje-Eitje’

Luxlight, producent van het grootste standaard platdakraam voor de particuliere woningsector, introduceert een online bestelmodule voor alle inkopers in de bouw. De introductie past binnen haar serviceconcept ‘Appeltje-Eitje’, gericht op maximale ontzorging van de bouwprofessional. Aannemers, zzp’ers, bouwmaterialenhandels en andere professionele partijen die platdakramen verwerken, kunnen op www.luxlight.nl/order gratis een account aanmaken.

 

De nieuwe bestelmodule maakt het nu mogelijk om met één druk op de knop van een offerte een opdracht te maken. De bestelmodule is niet toegankelijk voor particulieren. Zij kunnen echter wel een online gemaakte offerte neerleggen bij hun aannemer, zzp’er of bouwmaterialenhandel. Deze kan vervolgens via de bestelmodule de opdracht plaatsen bij Luxlight en het werk afroepen voor uitvoering.

 

Controle over bestelproces

Wat voor het maken van een online offerte geldt, geldt nu ook voor het plaatsen van een bestelling: met behulp van het online bestelsysteem is binnen een paar klikken alles geregeld. De inkoper heeft daarbij het bestelproces in eigen hand. Een bestelling kan 24 uur per dag worden geplaatst. Alle belangrijke informatie die de uitvoerende partij daarbij nodig heeft zoals technische specificaties, baktekeningen en CAD-tekeningen is direct online beschikbaar.

 

De online bestelmodule van Luxlight is voor de professionele inkoper in de bouw een up-to-date bron van informatie. Offertes, orders, opdrachtstatussen en historische gegevens, zijn enkele van de functionaliteiten die kunnen worden geraadpleegd.

 

Meer informatie: www.luxlight.nl/order