Twitter logo Linkedin logo Pinterest logo
Logo Stichting Living Daylights
Plaatsingsdatum
15 januari 2016

Programma Daglichtcafé tijdens GEVEL 2016

‘Gevelinnovaties die de wereld veranderen’ is het thema van het daglichtcafé op donderdag 28 januari. Deze middag in Ahoy tijdens GEVEL 2016 staat bol van de innovaties met een battle tussen start ups en de gevestigde orde en een key note door gevel goeroe Marcel Bilow.

 

Het Living Daylights Daglichtcafé staat tijdens GEVEL 2016 in Ahoy geheel in het teken van gevel-innovaties. Ferdinand Grapperhaus – winnaar van de Innovation Awards – pitcht de Power Window. Onder de noemer The Battles nemen start ups het op tegen de gevestigde orde. Het publiek en een jury met daglichtexperts beoordelen wie het meest innovatief is.

 

Tot slot geeft gevel goeroe Marcel Bilow van het Bucky Lab een inkijkje in de gevels van de toekomst. Bilow gaat nader in op gezonde gebouwen en de rol van daglicht. Aan de orde komen het 3D-printen van geveldelen, het leasen van gevels en circulaire materialen.

 

Hierna is er alle tijd om te netwerken tijdens de daglichtcafé-borrel Na de borrel hebben de deelnemers nog ruim de tijd om de beurs Gevel te bezoeken.

 

Deelnemen aan het Daglichtcafé? Stuur een e-mail naar redactie@livingdaylights.nl o.v.v. Gevelinnovaties die de wereld veranderen’
—————————————————————————————————————–

Programma Daglichtcafé

17.00 uur      Welkom Dagvoorzitter Atto Harsta

17.10 uur      Pitch van Ferdinand Grapperhaus van PowerWindow.

17.20 uur      The battles

– 3 x 4 minuten pitch van start ups – Kindow, Paran + ….

– 3 x 4 minuten pitch van de gevestigde orde Lightway, Hermans

Techniek Energy en SmartSkin

18.00 uur      Jury o.l.v. SLD-voorzitter Lars Courage maakt de winnaar bekend

18.10 uur      Key note Marcel Bilow over de toekomst van gevels

18.40 uur      Borrel