Twitter logo Linkedin logo Pinterest logo
Logo Stichting Living Daylights
Plaatsingsdatum
23 juni 2014

In the Spotlight: JET BIK

In deze ‘In the Spotlight’ geeft JET BIK aan dat er eigenlijk niks mooier is dan daglicht en het ontwerpen daarmee. Omdat het moet volgens het Bouwbesluit, maar vooral ook omdat het kan!

 

Wat is er mooier dan daglicht?
Lichtval van boven is heel natuurlijk. Het vormt de ziel van het gebouw.
Elke dag weer bezorgt daglicht ons nieuwe energie. Thuis, buiten en op het werk. Het brengt de wereld tot leven. Met innovatieve, duurzame daglichtoplossingen benut JET BIK deze onuitputtelijke bron en laat daglicht binnen. In de wetenschap dat mensen zich daarbij prettiger voelen en beter presteren.

 

Steek uw licht op bij JET BIK
Bouwen is steeds minder vrijblijvend. Door de eisen in het bouwbesluit is er steeds meer aandacht voor energieverbruik, isolatiewaarde en kierdichtheid. Maar je moet er nog wel gezond en comfortabel in kunnen verblijven. Daglicht en frisse lucht zijn daarbij onmisbaar.

 

Ontwerpen met daglicht is vormgeven in glas en kunststof. Het heeft een onmiskenbare invloed op de architecturale uitstraling de ruimte of een gebouw. JET BIK kan hier maximaal aan bijdragen. We willen architecten en (licht)vormgevers bijstaan. Als inspiratiebron en adviseur. Met innovatieve, praktische oplossingen en de nodige know-how.

 

Driven by daylight
Met ons brede assortiment daglichtoplossingen in glas en kunststof, plat dak en gevel, maatwerk en standaard producten, gaan we mee in de beleving van architecten, leveren we oplossingen die passen in de plannen van bouwers en bieden we eigentijds antwoord op de vraag van gebouweigenaren. Dat is onze drijfveer om steeds opnieuw te innoveren: Driven by daylight.