Twitter logo Linkedin logo Pinterest logo
Logo Stichting Living Daylights
Plaatsingsdatum
19 februari 2015
Betrokken donateurs

In the Spotlight: Rodeca

De Living Daylights is op zoek naar partijen die de ambities van de stichting willen en kunnen steunen. In deze rubriek zetten we steeds een donateur van de Living Daylights in de spotlight. Dit keer Rodeca.

 

Rodeca Lichtbouwelementen zijn duurzame panelen van polycarbonaat met een grote lichtdoorlatendheid en glans. Rodeca is niet slechts fabrikant maar altijd betrokken geweest bij toepassing van haar producten.

 

Sinds architecten halverwege de jaren ’90 ontdekten dat je met kunststof beglazing voor relatief weinig geld toch iets moois kan maken heeft Rodeca tevens de verantwoording voor de montage van de daglichtconcepten op zich genomen. Hiermee is de mogelijkheid ontstaan om de wensen vanuit de markt direct in de systemen te integreren. Vele innovaties zijn hieruit voortgekomen.

 

Rodeca Lichtbouwelementen zijn al onovertroffen in duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid, flexibiliteit, betaalbaarheid, maatwerk en isolerende werking. De ontwikkeling staat niet stil. Werd het 20 jaar geleden nog bijzonder gevonden om een gevel van een magazijn volledig transparant te maken, nu worden zelfs in woonhuizen en sporthallen Rodeca elementen prominent toegepast.

 

Maar er kan nog zoveel meer; ‘Vuur in de gevel’ op een brandweerkazerne, een kunstwerk van 800m2 op de gevel geprint en toch daglicht binnen. Je volledige 600m2 gevel als lichtreclame en toch niet schreeuwerig. Een onooglijk schoolgebouwtje weer aantrekkelijk maken door het plaatsen van een simpel scherm? Het is allemaal mogelijk.

 

Rodeca wil graag blijven ontwikkelen. Neem contact op als u iets bijzonders wilt of als u wilt weten of uw ideeën realiseerbaar zijn. Telefoon 0172 – 41 67 47, info@rodeca.nl