Twitter logo Linkedin logo Pinterest logo
Logo Stichting Living Daylights
Plaatsingsdatum
18 augustus 2014

In the Spotlight: Schüco

De Living Daylights is op zoek naar partijen die de ambities van de stichting willen en kunnen steunen. In deze rubriek zetten we steeds een donateur van de Living Daylights in de spotlight. Dit keer Schüco.

 

“Zonder licht geen leven”

Zonder de onuitputtelijke energie van de zon is er geen leven mogelijk. Zonder licht bestaat er geen flora en fauna. In gebouwen waarin we wonen of werken, genieten we van natuurlijk daglicht. De transparantie en openheid van een gebouw geeft ons een mate van vrijheid en wij beleven dit op een aangename wijze. ‘s Avonds maken we gebruik van verlichting en de mate waarop bepaald in grote mate de sfeer en onze stemming.

 

Onze totaalconcepten zijn transparant en altijd duurzaam en voorzien van de door ons geroemde garantievoorwaarden. Ons partnerschap met professionele gevelbouwers is gefocust op het succes van samenwerking met alle partijen. Hiervoor bieden wij tailor made concepten aan, die leiden tot een verbetering van de projectduur, reductie van project- en faalkosten en efficiënte in de werkplaats

 

Ook de verlichting van de buitenzijde van een gebouw kan bijdragen aan een sfeervolle uitstraling. Schüco LightSkin is de meest efficiënte manier om een raam of vliesgevel te verlichten. Deze LED-verlichting is volledig in de aluminium profielen geïntegreerd. In de avond en nacht geven deze kleine energiezuinige lampen een gebouw een sfeervolle uitstraling, zonder de omgeving met een overdaad aan licht te vervuilen.

 

Meer informatier: Schüco

Meer informatie: donateur worden