Twitter logo Linkedin logo Pinterest logo
Logo Stichting Living Daylights
Plaatsingsdatum
19 september 2017

Zwemfaciliteit op Nederlands vakantiepark

Het Eiland van Maurik, een vakantiepark in de provincie Gelderland, laat de vakantiepret van haar gasten niet langer beïnvloeden door het wisselvallige Nederlandse weer. Deze zomer investeerde het park in een nieuw zwembad, waar ongeacht het weer het hele jaar ‘binnen’ gezwommen kan worden met een ‘buiten’gevoel.

 

Highlight van de moderne, transparante constructie zijn het schuifbare zonnedak en de zijwanden die open en dicht kunnen. Hiermee kan het overdekte bad met mooi weer worden opengezet.

 

Het hele jaar door geopend
Het Eiland van Maurik werd in 2016 door de ANWB uitgeroepen tot camping met de mooiste huuraccommodaties van Nederland. Na een recente uitbreiding met nieuwe chalets en strandhuizen, werd het nu tijd voor de volgende stap: het voorzieningenniveau zover upgraden dat gasten het hele jaar op het park willen verblijven.

 

Ontwerpers
Het Nederlandse bedrijf Bright Buildings, specialist in daglichtoplossingen, werd dankzij het innovatieve ontwerp ook de opdracht voor de bouw gegund. De glijbanen werden geleverd door de firma van Egdom, ook bekend van haar recente opdrachten voor het Tikibad en Hof van Saksen