Twitter logo Linkedin logo Pinterest logo
Logo Stichting Living Daylights
In the spotlight

Hermans Techniek Energy is al vele jaren gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige glasproducten op het gebied van duurzaamheid en veiligheid. Onze maatwerkproducten bestaan uit semi-transparante zonnepanelen, licht diffuserend en isolerend glas en veiligheidsglas.

 

De architectonische kwaliteit is erg belangrijk; met onze hoogwaardige glasproducten wordt op dit gebied geen concessies gedaan. Hermans Techniek Energy is voortdurend op zoek naar innovatieve duurzame en veilige glasoplossingen voor de bouwwereld. Wij bieden een persoonlijke, flexibele en professionele werkwijze, waarbij de klant altijd het uitgangspunt is.

 

Er is een eindeloze hoeveelheid aan zonlicht beschikbaar. Onze visie is dat het van groot belang is om nu te investeren in kennis en ervaring op het gebruik van zonlicht. Dit kan door middel van omzetting in energie met onze PowerGlaz semi-transparante zonnepanelen. Ook de verlichting van binnenruimtes is belangrijk voor ons welzijn.

 

Met onze innovatieve daglichtoplossing Solera is het mogelijk om daglicht diffuus binnen te krijgen en toch een hoge isolatiewaarde te behouden. Ook sterk beveiligde gebouwen moeten daglicht binnenkrijgen. Hiervoor kunnen wij op maat gemaakt veiligheidsglas leveren in vele verschillende diktes. Onze glasproducten zijn ook beschikbaar voor voertuigen (VIPV).

Weg en Bos 17

2661 DG Bergschenhoek

www.hermanstechniek.nl

 

 

 


Contactpersoon:

Rik van Ogtrop

rvo@hermanstechniek.nl

(010) 524 10 00

(06) 14 23 49 32

Platinum
Gold
Silver
Bronze
Paper
Donateur worden?

Ook u kunt donateur worden van SLD. Naast de vele voordelen die uw donateurschap u oplevert, draagt u ook nog eens bij aan een meer gezonde leefomgeving.

Neem contact op met SLD via redactie@livingdaylights.nl. Wij sturen u dan de mogelijkheden toe.

Overzicht donateurs
Platinum