Twitter logo Linkedin logo Pinterest logo
Logo Stichting Living Daylights

Contact

Architectenbureau Paul de Ruiter
Valschermkade 36D
1059 CD  Amsterdam


Contactpersoon:

Angela Sondervan

(020) 626 32 44

angela@paulderuiter.nl

Innovatie, duurzaamheid, identiteit en interactie zijn kernwoorden die ten grondslag liggen aan de visie van Architectenbureau Paul de Ruiter.

 

Voor dit architectenbureau zit de kracht van architectuur in de mate waarin zij antwoord kan geven op de werkelijke behoeften van eindgebruikers, opdrachtgevers en hun omgeving. Door als architect tijdens het ontwerpproces kennisdeling en wederzijdse inspiratie te bevorderen kan architectuur worden verrijkt en ontstaan gebouwen waarin mensen zich in alle opzichten goed voelen.

 

Met energiebesparing en duurzaamheid als uitgangspunt maakt het bureau vernieuwende en aansprekende architectuur. Gebouwen die letterlijk en figuurlijk energie geven en daardoor inspireren, blij maken en de productiviteit bevorderen; dat zijn intelligente gebouwen die een duidelijke invloed hebben op de samenleving. Ze vitaliseren en leiden daarmee tot nieuwe inzichten en hogere prestaties.

Donateur worden?

Ook u kunt donateur worden van SLD. Naast de vele voordelen die uw donateurschap u oplevert, draagt u ook nog eens bij aan een meer gezonde leefomgeving.

Neem contact op met SLD via redactie@livingdaylights.nl. Wij sturen u dan de mogelijkheden toe.

Overzicht donateurs
Platinum