Twitter logo Linkedin logo Pinterest logo
Logo Stichting Living Daylights

Contact

De Hak4t groep bestaat uit:

 

Hakvoort daglicht bv

E: info@hakvoortdaglicht.nl

I: www.hakvoortdaglicht.nl

 

Braat glasconstructies 1844

E: info@braatglasconstructies.nl

I: www.braatglasconstructies.nl

 

Hakvoort kunstlicht bv

E: info@hakvoortkunstlicht.nl

I: www.hakvoortkunstlicht.nl


Contactpersoon:

 

Directeur: Marc Hakvoort Marc@hak4t.com
Marketing: Mirjam Timmerman M.Timmerman@hak4t.com

De Hak4t groep bestaat uit Hakvoort daglicht, Hakvoort kunstlicht en Hakvoort zonwering. Braat 1844 is een onderdeel van Hakvoort daglicht. De Hak4t groep maakt voor gebouwen in de (semi)overheid, commercieel vastgoed, industrie en agrarische sector, lichtoplossingen in dak en gevel.

 

Elke dag brengt de zon ons gratis licht! Mensen en dieren voelen zich daarbij prettig en leveren betere prestaties.  Natuurlijk daglicht put de aarde niet uit. Duurzaam verlichten in een gebouw start dus met gratis daglicht. Hak4t heeft een slimme lichtoplossing. Wij benutten het natuurlijke daglicht optimaal en ondersteunen alleen met dynamisch kunstlicht als er te weinig daglicht is.

 

En is er te veel daglicht? Dan remmen we het licht met zon- en warmtewering. In combinatie met zonne-energie, ontstaat er dan een unieke energie neutrale lichtoplossing. Hak4t is op dit moment trendsetter met het bieden van deze unieke grootschalige duurzame lichtoplossingen. Wij kunnen dit full service.

 

Kort samengevat wil Hak4t met deze slimme lichtoplossingen niet alleen mensen en dieren helpen zich beter te voelen, beter te presteren en meer uit het leven te halen, maar ook de eindgebruiker van ons product een duurzame bijdrage aan de wereld te laten leveren door de natuur in te zetten als hoofdenergiebron.¬† De innovatieve lichtoplossing van Hak4t is op meerdere vlakken ‘bright’.

 

Zie ook: Infographic

 

Donateur worden?

Ook u kunt donateur worden van SLD. Naast de vele voordelen die uw donateurschap u oplevert, draagt u ook nog eens bij aan een meer gezonde leefomgeving.

Neem contact op met SLD via redactie@livingdaylights.nl. Wij sturen u dan de mogelijkheden toe.

Overzicht donateurs
Platinum