Twitter logo Linkedin logo Pinterest logo
Logo Stichting Living Daylights

Contact

Piekstraat 2
3071 EL Rotterdam
(010) 496 22 22

www.hunterdouglas.nl

info@hunterdouglas.nl


Contactpersoon:

Arie Groeneveld

(010) 496 22 22

a.groeneveld@hde.nl

Al meer dan 80 jaren richten architecten en ontwerpers zich voor specifieke systeemtoepassingen tot Hunter Douglas, de wereldleider in raambekleding (Luxaflex®) en een belangrijke fabrikant van architectuurproducten. Hunter Douglas draagt bij aan het omzetten van innovatieve schetsen in innovatieve gebouwen. Vanaf de technische beschrijving tot en met de installatie werken we samen met opdrachtgevers, architecten, ontwerpers en aannemers op het gebied van licht, warmte, akoestiek en besturing. Met raambekleding voor projecten, zon- en lichtreguleringssystemen, plafond- (Luxalon®) en gevelsystemen biedt Hunter Douglas ontwerpers functionaliteit, duurzaamheid en vrijheid in design. We ontwikkelen en testen constant nieuwe concepten, materialen en productsystemen, zodat we kunnen inspelen op de steeds hogere prestatie-eisen.


De oplossingen en producten van Hunter Douglas zijn er speciaal op gericht het binnenklimaat te verbeteren en energie te besparen. Daarmee scheppen ze een omgeving die aangenaam, gezond, productief en duurzaam is. Een goed ontworpen zon- en lichtregeling kan mensen in een gebouw een veel groter gevoel van welbehagen geven. Door het daglicht en het directe zonlicht te reguleren verbeteren Hunter Douglas zon- en lichtregulerings producten het binnenklimaat. Dit gebeurt door:

  • Het daglicht zodanig te richten dat er productieve werkplekken ontstaan
  • Direct zicht te geven op de omgeving buiten
  • De schittering op beeldschermen en andere weerspiegelende oppervlakken te verminderen
  • De thermische belasting door invallende zonne-energie te reguleren
  • Mensen de mogelijkheid te geven het licht, de lucht en de temperatuur ter plekke naar eigen goeddunken te regelen.

 

De portfolio van Hunter Douglas omvat duizenden hoogwaardige projecten over de hele wereld, van winkels, bedrijven en commerciële faciliteiten tot grote transitcentra en openbare ruimten, hotels, gezondheidszorg en onderwijs- en overheidsgebouwen. Via grote operationele centra in Azië, Australië, Europa, Latijns-Amerika en Noord-Amerika is Hunter Douglas over de hele wereld vertegenwoordigd. Met dochterondernemingen in bijna 90 landen kunnen we onze producten flexibel aanpassen aan de lokale vereisten.

 

De Hunter Douglas groep heeft zijn hoofdkantoor in Rotterdam (Nederland) en heeft een directiekantoor in Luzern (Zwitserland). De groep bestaat uit 168 bedrijven met 66 fabrieken en 102 assemblage-installaties, en marketingorganisaties in meer dan 100 landen. Wereldwijd stelt Hunter Douglas ongeveer 21.000 mensen tewerk.

Donateur worden?

Ook u kunt donateur worden van SLD. Naast de vele voordelen die uw donateurschap u oplevert, draagt u ook nog eens bij aan een meer gezonde leefomgeving.

Neem contact op met SLD via redactie@livingdaylights.nl. Wij sturen u dan de mogelijkheden toe.

Overzicht donateurs
Platinum