Twitter logo Linkedin logo Pinterest logo
Logo Stichting Living Daylights

Contact

Kingspan Insulation B.V.

Lorentzstraat 1
7102 JH Winterswijk
Tel.: +31 (0)543 54 32 10
Fax: +31 (0)543 53 08 44

www.kingspaninsulation.nl
info@kingspaninsulation.nl


Contactpersoon:

Arjan van Gils
Arjan.vangils@kingspan.com
06-52874642

Kingspan Insulation produceert en verkoopt PIR en Resol hardschuim isolatieplaten voor de woning- en utiliteitsbouw en overige industriële toepassingen. Deze vinden afname in heel Europa onder de merknamen Kooltherm®, Therma™, iSoEasy™ en Selthaan®. Ook levert Kingspan OPTIM-R™ vacuüm isolatie, met een buitengewoon hoge isolerende werking bij extreem dunne isolatiedikte, met een λ-waarde van 0,007 W/m•K.

 

Door te kiezen voor isolatiemateriaal van Kingspan Insulation is de hele bouwkolom verzekerd van duurzame hoogwaardige isolatie. Kingspan Insulation is onderdeel van de Kingspan Group plc, die haar basis heeft in Ierland.

 

Esthetiek & daglichttoetreding: het oog wil ook wat
Kasteelmuren zijn prachtig, maar dan wel als onderdeel van een kasteel. Een vensterbank is praktisch voor de planten, maar als die zo diep wordt dat je er een zitbank van kunt maken, is dat een verspilling van ruimte. De esthetiek van moderne architectuur vraagt vaak om slanke lijnen. Om deze te kunnen borgen en tegelijkertijd optimaal te isoleren de hoogwaardige isolatie van Kingspan Insulation de beste keuze.

 

Hoe dikker een muur, des te minder daglicht er binnenvalt. Een paar centimeter dikkere gevel zorgt al voor significant minder daglichttoetreding. Naast het feit dat dit leidt tot meer energieverbruik voor de verlichting, heeft dit ook een negatieve impact op het comfort.

 

Donateur worden?

Ook u kunt donateur worden van SLD. Naast de vele voordelen die uw donateurschap u oplevert, draagt u ook nog eens bij aan een meer gezonde leefomgeving.

Neem contact op met SLD via redactie@livingdaylights.nl. Wij sturen u dan de mogelijkheden toe.

Overzicht donateurs
Platinum