Twitter logo Linkedin logo Pinterest logo
Logo Stichting Living Daylights

Contact

LAMILUX Heinrich Strunz GmbH
Zehstraße 2
95111 Rehau
Germany

Contactpersoon:

 

Contactpersoon Nederland:

 

Koepellux BV

De Mossel 5 1723 HZ Langedijk

Piet Hoebe info@koepellux.nl 0226-343333

 

Contactpersonen Duitsland:

 

Jan Wurth

Jan.Wurth@lamilux.de
+49 9283 595 1263

Hannah Reiss

hannah.reiss@lamilux.de
+49 9283 595 1452

LAMILUX, een familie bedrijf ontwikkelt en produceert al bijna 60 jaren daklicht oplossingen in kunststof en glas. Innovatie heeft een hoge prioriteit met een veelzijdig en breed assortiment , het zgn. LAMILUX CI systeem. Vele architecten, aannemers, projectontwikkelaars, dakdekkers maken dagelijks gebruik van onze daglicht producten voor woning- en utiliteitsbouw.

 

Ons doel is het optimaal gebruiken van daglicht, inzetten op gebruik en hergebruik materialen ( Breeham ) en rekeninghouded met een zo laag mogelijk energie gebruik gebouwen (vermindering CO2). Alle vormen van beglazing worden opgenomen in koudebrugvrije profiel systemen, ook voor passiefhuis.

 

Deze optimale toegang van daglicht kunnen wij combineren met natuurlijke ventilatie en het creeëren van veiligheid door de inzet van rook- en warmte (RWA) afvoersystemen in onze koudebrugvrije- dakkoepels, – lichtstraten en glas constructies eventueel in combinatie met geïntegreerde zonnepaneel systemen.

 

LAMILUX telt 850 medewerkers, biedt veel expertise en optimaliseren en ontwikkelen dagelijks om te voldoen aan de eisen van morgen. Ons bedrijf wordt Nederland vertegenwoordigd door Koepellux BV.

 

Meer informatie: www.lamilux.com

 

Filmpje Lamilux
Donateur worden?

Ook u kunt donateur worden van SLD. Naast de vele voordelen die uw donateurschap u oplevert, draagt u ook nog eens bij aan een meer gezonde leefomgeving.

Neem contact op met SLD via redactie@livingdaylights.nl. Wij sturen u dan de mogelijkheden toe.

Overzicht donateurs
Platinum