Twitter logo Linkedin logo Pinterest logo
Logo Stichting Living Daylights

Contact

Luxlight

Postbus 12

5570 AA Bergeijk

 

Showroom/bezoekadres

Leemskuilen 4

5563 CK Westerhoven

 

Tel. 040 2070124

www.luxlight.nl

info@luxlight.nl

www.facebook.com/Luxlight.nl


Contactpersoon:

Anneke van Gurp

040 207 01 24

anneke.vangurp@luxlight.nl

Luxlight, hét grootste platdakraam voor het meeste daglicht.

 

Luxlight levert hét grootste platdakraam voor woningen. Vanuit het oogpunt van gezond leven, welzijn en comfortabel wonen, willen mensen zoveel mogelijk daglicht toelaten in hun woningen. De producten van Luxlight zijn ontwikkeld om de grootst mogelijke hoeveelheid daglicht naar binnen te halen. Luxlight levert uit voorraad het grootste platdakraam dat momenteel op de markt verkrijgbaar is: een platdakraam tot ruim 10m2! Luxlight onderscheidt zich met deze grote afmeting, van alternatieve producten zoals lichtkoepels en daglichtbuizen. ‘Platdakraam’ geeft duidelijk aan waar de daglichtoplossing van Luxlight voor bedoeld is: het plat dak.

 

Het assortiment platdakramen van Luxlight is opgebouwd uit een aantal uit voorraad leverbare standaardmodellen (Luxlight Basic) en platdakramen op maat (Luxlight Pro). De platdakramen van Luxlight worden in eigen huis geproduceerd, zijn getest volgens NEN 5096 Klasse 2 en voorzien van een KOMO-attest met productcertificaat. Luxlight voldoet hiermee aan alle eisen van het Bouwbesluit én de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Op alle platdakramen geeft Luxlight 10 jaar garantie.

 

Luxlight biedt gemak door een totaalconcept te leveren. Om optimaal en snel in te kunnen passen in het bouwproces, zijn de Basic-platdakramen van Luxlight direct uit voorraad leverbaar. Op de bouwplaats zorgt Luxlight voor een snelle, logistieke afhandeling. Een eigen team van monteurs zorgt voor een correcte levering en montage, waarbij de inzet van een kraan of ander groot materieel niet nodig is.

Donateur worden?

Ook u kunt donateur worden van SLD. Naast de vele voordelen die uw donateurschap u oplevert, draagt u ook nog eens bij aan een meer gezonde leefomgeving.

Neem contact op met SLD via redactie@livingdaylights.nl. Wij sturen u dan de mogelijkheden toe.

Overzicht donateurs
Platinum