Twitter logo Linkedin logo Pinterest logo
Logo Stichting Living Daylights

Stichting Living Daylights

In het verleden werden er verscheidene Masterclasses, Daglichtcafé’s en excursies georganiseerd. Een ander voorbeeld van de activiteit is het boek “Living Daylights 01”; een uitgave waarin het toepassen van daglicht in de gebouwde omgeving centraal staat. In 2009 is het project “Bouwen met Groen en Glas’ van start gegaan.

 

Steun

De stichting kan niet bestaan zonder een solide financiële basis en daarom zijn we altijd op zoek naar partijen die onze ambities willen en kunnen steunen. Wij bieden hiervoor verschillende mogelijkheden, aangepast aan het gevarieerde aanbod van belanghebbenden.

 

Door een toenemende belangstelling voor het onderwerp daglicht geven we een ieder die de stichting een warm hart toedraagt de mogelijkheid om ambassadeur te worden.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen door een mail  te sturen naar redactie@livingdaylights.nl

 

Bestuur

Het bestuur van Stichting Living Daylights bestaat uit: Lars Courage,  voorzitter (Courage Architects), Jante Leupen (MORE Architecture), Wouter Beck (Ascendilex), Sander Mirck (Mirck Architecture), Truus Hordijk (TU Delft) en Solmaz Esmailzadeh (Arup).

 

SLD voorzitters 

1. Bjarne Mastenbroek (2004 – 2007)

2. Paul de Ruiter (2008 – 2011)

3. Ronald Schleurholts (2011-2015)

4. Lars Courage (sinds juni 2015)

 

Redactionele ondersteuning wordt geboden door Imago Bouwers 

 

Contact

Correspondentieadres
Stichting Living Daylights

Emmy Andriessestraat 278

1087 ML Amsterdam

redactie@livingdaylights.nl